Dagens misstag


Tackade nej till att lifta med pensionärsbussen idag till skolan.
Stod och väntade vid busshållsplatsen vid niotiden imorse. Jag stod där tillsammans med 15 pensionärer som är klädda i feta dunjackor typ. Detta är alltid en återkommande syn som jag stör mig på. Det är faktiskt fortfarande Augusti? Hallåååååååå. Lite depp blev jag nog i mina bara färgförlorande ben. Sedan kommer en fet silvrig buss som ska plocka upp det lilla sällskapet. Jag står kanske fortfarande och glor irriterat på gamlingarna, det kanske misstolkades på något vis för busschauffören kom fram å fråga om jag skulle åka med. JAG? varför just jag liksom, det stod 7 andra unga människor och väntade också liksom. Jag? eeeööh nene eh åå titta ne där e min buss, ehh jag åker nog med den. Men om jag tackat ja liksom, det kanske inte vart så dumt.. Som ett litet rebelliskt avbrott från mina vardagliga rutiner, några nya vänner (?) Eller som en förhandsvisning av mitt liv om 60 år?

Today


Tiiisdaag. Kom nyss hem från skolan, som för övrigt var helt okej idag, vi fick inga läxor så de va frid å fröjd liksom. Nu ska jag snaaaart göra té, det regnar typ ute, eller? Fett mysigt om det nu e så :3
  Senare ikväll ska ja på bilskolekurs för fööörsta gången, jag har typ väntat i ett och ett halvt år med att gå dit, varför? Jag är rädd.. Jag slår vad om att jag e sääääämst på å köra bil, det verkar jättekrångligt, tänk om jag får en knäpp och kör av vägen liksom? Eller bara kör av vägen för att jag är usel. Buuuuhuuuu. Fast ska iförsej inte köra någe idag, hähä. 

Question



Som den flitige och trogne bloggaren jag då är kan jag ju inte bara låta bli att svara på denna fråga. Dock tio dagar sent.... Skulle inte kunna kalla det dagens fråga för dagarna är för många liksom..

Svar:
Tack du!

Jag läser jättemycket bloggar, bl.a. min egen . . .
Läser också mina vänners, men om man ska syfta på "kända" bloggar så finns det ett par jag följer dagligen;

Fanny Staaf
En tjej med gryyym stil, gilla a lot lot lot.

Victoria Törnegren
Cool stil, alltid perfekta outfits

Kenzas
Såååklaaaaaaart

Lisaplace
Alltid massa fina bilder och vill typ ha aaalla plagg på dem även fast det bara kan vara en svart bastop?

Megapixlar
Fotoblogg, otroligt rolig att kolla igenom, och riktigt bra bilder.


Bless you


Heeey! Ännu en måndag är nu pasé... Fjorton timmar och 35 minuter av den i alla fall, nä men ska faktiskt dansa senare så riktigt slut är den väll inte.. Fast får se om jag sitter ner å ser på idag, är förkyld och jätteseeeg i kroppen. Bu. Skolan var soft, enkla lektioner där man inte behövde tänka till, sånt gillar vi. På biologin skulle vi göra en undersökning om ungdomar var mindre hjälpsamma än andra, så vi stod och stirrade på den tiggande trumpetgubben nedanför pendeln ett tag. Han fick dock ingen hjälp från någon äldre person heller..
  Nu sitter ja här å gråter, mitt förkyldningssymptom. Det och att jag nyser. Inte kooool.

hej.

Sun shines on


Frrreeeedaaaaag!
Såå underbart. Den här första veckan i skolan har gått riiiktigt långsamt faktiskt, Äääääntligen ska man få sova ut igen också!! Skoldagen idag var ren plåga, förutom frukosten där på morronen vilket faktiskt va mysigt :] Men annars, tre långa lektioner innan lunch med några minuters mellanrum, Matte, Fysik, Kemi, inte den bästa av kombinationer direkt. Änglarna sjöng i kör när det blev efter kemin , eller så var det min mage..
I ALLA FALL, Helg nu - Thumbs up. Imorgon ska det tydligen bli riiktigt sommarväder så tänkte sola och bara njuta heeela dagen, kanske ett sista dopp också, jo så fåre bli! 
 Skriver senare, någon gång.. Adjö så länge! :D

55 to go


Första skoldagen - avklarad.
Asså det känns faktiskt helt okej, bortsett från den där lilla detaljen med att man måste gå upp 3-4 timmar tidigare än vanligt. Men jaja. Nu såhär i början så är allt rätt soft, man får träffa alla fina människor på dagarna och sedan kan man göra vad man efteråt. Fast om ett tag, ja, då bryter väll helvetet ut med allt plugg, snö och skit, men det tar vi då tycker jag! :)

Ikväll är det daaaans!!! Ska bli galet kul. F5 nu också, heeeelt sjukt.

You make me happy

Blev ett par jättemysiga dagar med Josefine på landet! Vi badade, solade, lagade mat (uuuh), såg filmer, spelade kort, hade en pratstund med en full gammal stackare och blev ihjälskrämda av blixtrar, åska och hagel. Men vi klarade det!!! Weehoo. Jossan stog väll för det mesta fotandet men jag har några bilder från första kvällen.

Gott vare


Back to dreaming


Godnatt!
Ska sova nu, upp vid åtta imorgon för att sedan åka tillsammans med Jossan till Norrtälje, Vätö, landet. Ska bli jättemyyyys! :] Kommer hem igen på fredag. Ha det bra så länge, puss.


Halsduk


Ja, jag köpte en halsduk idag, i Augusti. Jag såg den för en vecka sedan. Har inte slutat tänka på den sedan dess. Jag blev kär, besatt, av den..  Hade jag inte köpt den idag kanske den hade varit slut nästa gång jag letar efter den? who knows liksom.. Så nu är den min!!!! Kan dock inte använda den på minst en månad, men det gör mig inget! ^^,  
150 kronor på Monki.

Long time no see

Hello! Mycket mycket bra dag. Mötte upp Jennifer, som jag inte sett på huuuuuuuuur länge som helst. Typ ett halvår kom vi fram till att det var. Otroligt kul att träffa henne igen var det! :D Vi åkte in till stan, gick runt och tittade lite i affärerna och fikade på waynes. Myys.

Gammal bild på mig å jennifeeer

Muffin bakery


Rekommenderas starkt. Uuuuunderbara muffins. Välj dock inte en plats precis intill väggen om du vill vara utan risk för fågelavföring..

Söt


Gårdagen


Igår var riktigt myys. Jag och Unni vaknade och gick upp och gjorde ansiktsmask. Vi såg ut som två plastikoffer typ. Kunde knappt prata. Efter det kom Lova på vår lilla supéfrukost som vi så fint döpte den till. Gräddade våfflor med sylt å vispgrädde♥  Min bror fyllde år igår också så lite senare kom det lite folk hit och grattade honom!

The way I feel, this is real

Underbar dag. Hittills. Vi åkte till Årsta Havsbad, igen. Älskar det stället. Badade, solade och hade det som bäst. 
Kom hem för en stund sedan, om lite mer än någon timme åker jag och möter Unni. Blir att inhandla mat, sedan tillbaka hit. Sov hos Unni igår också. Haha säger jag bara. Två otroligt fega tjejer som nyss tittat på 10 skräckfilmstrailers i ett tomt stort mystiskt låtande hus med ytterdörren öppen mitt i natten, slutar i spök/mördare/psyco-jakt med det enda vapnet som en liten hårspraysflaska.

Unbelievebly Lucky

Chaaachaaa! Kläderna var riiiiktigt fina och det var verkligen jättekul att sitta där å se. Deessutom såg vi Andreas Wijk!!! Gaaaaaaaah. Efteråt gick vi runt i stan lite, fick med mig min byxdress från bikbok. SISTA som fanns kvar. WOHO!

RSS 2.0