Nu smäller det


ÅRE - Watch Out!
Couse Here WE Come!!!

Ingen vanlig fredag inte.

Det är ju SPOOOOORTLOOOOV nuuuuu!!!! Yeeeeeeeeeeh! G R Y M T !
Dagen har varit bra, förutom den fruktansvärt översega fysiklektionen. På Idrotten hade vi hoppgrop, för er som inte vet vad det är så kan jag tala om att det faktiskt inte är en grop. Det är snarare en fet JÄTTEMJUK madrass eller berg som man hoppar på. Så vi fick hoppa studsmatta och göra volt och landa på "hoppgropen", OCH JAG KLARADE DET! :D Så de gjorde min Fredag ännu bättre. Fick sedan i och försig vänta på bussen i 25 minuter och det var ju sådär lagom kul men jag är inte ledsen för det :)  
  Ska senare ikväll åka till annaaaa :D Och imorgon går vi upp tidigt och så bär vi av mot ÅREEEEH!! Veckan kommer blir så jääävla grym!!! gaah. 
  Men innan dess måste jag packa -.- Det suger för jag får ångest att jag har glömt något när jag packat klart och kan inte slappna av då -.- Ska nog skriva en lista :D 

Som pricken över I:t på denna underbara fredag kommer pappa snart hem med THAIMAT <333  gooooott.

Hejdå så länge ! :D


Vitt

    Målade nyss naglarna, Vita.

Beloved blouse


Hade på mig detta idag. Älskar min nya blus från Vila!! ♥


Now I won't let you go


Heej! Äntligen är det torsdaaaaag! Fan va skönt. Har nu klarat mig igenom hela veckan och har bara en skoldag kvar med tre lektioner, YES. Hade ju kemi-prov sista lektionen idag, vi hade en timma på oss att göra ett prov på ca. 4 sidor och fyyyyyyyyyyy vad stressad jag var asså. Hann PRECIS klart. Satt i slutet och idiotletade i panik efter M i periodiska systemet, haha. Kommer säkert ha sjuuukt många slarvfel men tycker ändå att det var det bästa jag hade kunnat åstadkomma på så kort tid, så jag är nöjd ändå :)
  Nu ska jag snart börja packa lite, ska åka till Anna imorgon och måste ha packat en hel väska med saker för en hel vecka, FÖR VI ÅKER JU TILL ÅRE PÅ LÖRDAAAAG :DD Det kommer bli sååååå grrymmt!! Sedan måste jag göra den absolut sista läxan jag har nu innan lovet, Sen är jag FRI!! UUUUnderbar känsla asså!

Så packning och plugg snart alltså..
Men nu: BOWLING på msn med UNNI! Jag ska krossaaa diiiiiiggg!!!

Sweet Dreams



































































G O D   N A T T  !
Nu har jag pluggat så mycket det går så nu får de räcka :) Ska krypa ner i sängen strax och läsa 30 sidor i Svenskaboken bara innan jag somnar. Hoppas det går snabbt -.- Jaja, Sov gott!


Bik Bok ♥


Gillar dessa tre starkt! Skjortan finns egentligen i vitt också, vilken tilltalar mig lite mer kanske, menmen.
Lajk it a lot! ♥

Onsdag




Heej! Skön dag idag :) Vaknade halv åtta för att jag hade sovmorgon, HÄRLIGT :D Hann med och locka håret också ^^, 
Började skoldagen med bokdiskussion på engelskan, gick väll hyffsat bra ändå, sedan flöt lektionerna på, samhälsslektionen och matten kändes segaa på slutet dock. Men jaja. I survived. Denna kväll blir det plugg. som vanligt dårå. Fasst inte hela kvällen, känner faktiskt mig ganska säker på kemin så får nog tid över till annat, roligare saker, sedan också.

Imorgon behöver jag inte heller gå upp 06.00 och inte fredag heller YEEEEEEEEEEESSSSSSSSS! SCORE.
När man tänker så, så känns det som är kvar av veckan helt okej :D yeah. Nu ska ja kolla tv, sedan plugga, skriver senare :) Kram <3

Jag har ett liv, eller?!?



PLUGG PLUUUUUUUUGGG PLUGG.
Kemiiiiiiiii<3 fy. Har i alla fall läst ut engelskaboken nu (y) Men då finns det självklart fler grejer att sätta
 igång med :) Jag älskar att gå på nv. Nu hinner jag inte skriva mer. åter till plugget, mitt liv, mitt öde.

 


Colourful life


Hej! Blir en chilldag idag :) Förekommer ganska många sånna i mitt liv. Men det behövs antar jag ^^ Ska dansa senare också men nu hade jag tänkte att tare lugnt nån timma till och sen sätta igång å läsa i den där förbannade boken igen -.- Asså den ger mig nästen ångest!! Får tänka på att det är endast 6 DAGAR KVAR TILL SPORTLOVET NU! Då kan jag nog hålla ut :)  Ni kanske får något inlägg lite senare, vi får se. Tjao ♥

Det jag kom hem med..


Gryyyymt bra halsduk, Mössa Å Googles :D Halsduken från intersport, de andra två från stadium.
jag älskar rosa.


Beautiful day



HEJ! :D Sitter här å knaprar på mina älskade japanmixsnacks. :) Fasst nu blir jag väldigt frustrerad för nu tog alla nötter slut och det är bara Sojadoppade sjögräsinlindade puffar kvar -.- blööööh. Får gå å fylla på med mer snart :D
   Var ju i farsta c idag. Köpte skidkläder, åker ju till Åre nästa heeeelg :D Kommer se ut som ett riktigt jävla skidproffs där i backen nu. Distraherar säkert bort lite av min dåliga skidteknik ^^, Tummen upp på det!
  Dagens totala minus är att jag åkte till huddingehallen för att leta efter min halsduk och sedan så hittar jag den inte. Kommer sakna den. :'(

Ikväll blir det extra god middag! ♥

Bye.

Lördag


God Morgon! Trött tjej här.
Har suttit och roat mig med lite dator, musik och glee denna morgon. Såg de på tv11 för någon vecka sen och tyckte det var bra så har börjat kolla avsnitten från början på internet sedan dess. Like it a lot! :) Bra tidfördriv också. När man egentligen skulle behöva göra något annat.. Till exempel att läsa en bok på engelska som ska vara utläst till onsdag eller varför inte läsa en selmalagerlöwsbok när man endå är igång?
  Kom på innan jag skulle somna igår att jag glömde min halsduk i huddingehallen igår. VEM ÄR BÄST? JO JAG. Asså huuuuur kaaaan jaaag.. gaah. Ska ringa dit nu snart och fråga om de har sett den eller nåt. Sedan ska jag bara hoppas på att jag kan få skjuts dit bort och hämta den (a) Ska ju endå till farsta centrum sedan och shoppa så kanske kan hämta den påvägen dit :P  Ååååååååå va jag ska shoppa idag. Om jag inte kommer hem med något nu då blig jag fan depp tror jag. Nej här ska shoppas! Hej.

Can't wait


Det här vill jag ha nu. Sommar, värme, så man kan gå runt i klänning. Längtar något fruktansvärt mycket!

Couse I'm indestructible


Helloo! Fredag, nice dag ju! :) Simningen på idrotten visade sig inte vara en plåga utan rätt bra :) Jag gillar vatten! :D Det enda som fick ett litet minus var ju att jag dränkte den oranga "livlösa" gubben i plast när jag skulle livrädda honom/henne. Stackarn. Känner dock fortfarande klorlukten och har lock för öronen :( Hoppas jag inte blir sjuk nurå. Har även fått några fula exem på kinden efter kloret(intressanta fakta). 
  Älskar mitt rum för tillfället! Fint, städat och luktar gott för jag tände ett doftljus alldeles nyss, myys :)) Ikväll blir nog en chillkväll bara, mår endå inte så bra känner jag :/ Men imorn, så ska jag åka å köpa kläder :D Härligt! Får aldrig nog liksom och måste ju göra slut på alla presentkort jag fick i födelsedagspresent liksom ^^
 Nu ska jag kanske sluta tråka ner er och faktiskt se nya avsnitter av vampire diaries istället :D 

RSS 2.0