Sista vårdagen


Hej där. Kom hem nyss. Riktigt skön dag idag alltså! Började med fysiklabb, sen var det svenska/samhällskunskap och man behövde bara skriva klart en reflektion sen fick man gå. Så det var härligt. Kemin vart inställd så vi fick sluta efter mentorstiden typ 13.30. Satt bara ute i gräset på mentorn och åt kakor, drack fanta och hade det allmänt härligt i solen. Känns verkligen att det är sista maj nu!
  På bussen hem var det en liten unge som satt framför mig och hade sin mammas mobil i handen. Helt plötsligt så vänder hon sig om och tar ett kort på mig? Sen tittar hon på kortet på mobilen, tittar på mig och skrattar. Jävla ungjävel. Men jag menar vad ska man säga, VAD FAN GÖR DU??? hon kanske inte ens skulle fatta vad jag sa liksom och jag vill inte skapa uppmärksamhet på bussen med att sitta och skrika på en 4-åring. När hon tittade tillbaka på mig igen blängde jag surt på henne och då flina hon bara... Asså jag är nästan rädd för små barn för dem har typ ingen empati över huvud taget, dem skulle ju kunna göra precis vad som helst?!?

  Nu ska jag plugga, skriva fleeera sidor på mitt naturkunskapsarbete. Hoppas det går fort, antagligen inte. Jag ska KÄMPA! Så kan jag göra som jag vill i kväll sen :D Skulle tagit en springrunda med Mathias idag egentligen men får se om jag hinner...

Kompis det går bra nu


Goddagens!

Jag fick sluta klockan ett idag efter endast en idrottslektion och ett matteprov. Matteprovet känns som att det gick förvånansvärt bra faktiskt! :D Svarade på allt så gåre dåligt blir jag arg. Nu var det tänkt att jag skulle stressa ihop ett helt nk-arbete . Men fick precis precis nyss reda på att det skulle in på onsdag istället. Fast jag tänker nog göra det nu endå. Fast utan lika mycket press! ^^ Känns som att allt i mitt liv går åt rätt håll just nu, mitt håll. Jag mår bra.

Strawberries and popcorn

Lova är sjuuuuuukt bra skådis. Teatern var jättebra hihi, och alla som var med i den kändes som proffs. Jag och Unni diskuterade beundrat konsten att hålla pokerface i två timmar, kom fram till att det borde vara svårt. Så cred till Lova. Efteråt gick vi och köpte typ 2 kg jordgubbar och åkte hem till Unni. Vi åt upp alla jordgubbar och en fet skål med popcorn på det, önskar att jag kunde säga att vi pluggade med samma entusiasm också, men då skulle jag ljuga...


Saturday

Godmorgon!

Ska snart göra mig i ordning för att ta bussen in till huddinge och gå och titta på Lovas teater! Det ska verkligen bli jättekul och se! :D Efteråt blir det matteplugg någonstans tillsammans med Unni. Chao!

Skolavslutningsklänning


Skulle aldrig kunna vara utan en ny fin somrig klänning på skolavslutningen. Det blir bara fel och då känns det inte speciellt för mig ^^, Är på jakt efter en virkad, men tycker även de två andra är riiiiktigt söta, speciellt den till vänster.

Let the rain wash away


Det är fredag idag!!
Kom nyss hem från skolan. Idrott var det som sista lektion och de var riktigt kul :D som vanligt. Fast jag blev den ensamma utsatta stackaren kvar på ena planhalvan i spökbollen, hahah. Ska snart gå och göra en kopp té och plugga lite matte, och ikväll blir det bio, baksmällan 2! :D Hoppas den är lika bra som den första nu... Vi hörs!

Quiero una vida



Hemkommen from lé school. heh. Dagen har bara varit frustrerande och jobbig.
Hade spanska muntligt imorse och då satt man och pratade fyra stycken i en grupp, men de känns seriöst som om jag var den som blem mest nerbombad och attakerad med frågor från läraren. Kuuuuul, var det inte. Sedan löp resten av dagen på låååångsamt fram tills KEMIPROVEEHT. Det gick bra, de tro jag, men blev sååå irriterad på mig själv för å glömma bort hur man räknade ut en sak som ändå var så enkelt. -.-
  Neeehj slut på klagandet nu. Snart kommer jag aldrig klaga mera.. för snart är det LOV. Så fruktansvärt härligt så jag vet inte vad. Har aldrig i hela mitt liv behövt ett sommarlov såhär mycket som jag gör nu! Tack sommar ♥
  Nu ska jag sitta här och vara lat ett tag och senare ska jag plugga lite, men inte speciellt mycket! :) Känns oerhört bra måste jag säga! Chao!


Tjugosjätte maj


Var klädd såhär idag, fick flera komplimanger i skolan så då blir man ju glad, hihi! :)


What's important

Hej världen! Gör ett avbrott på en kvart från mitt råpluggande. Eller rått och rått..
Har i alla fall fullt upp i skolan, matte nationella idag, tror det gick vägen, men kan inte hoppas på för mycket. För jag har erfarenheter av att bli missnöjd, heh. Annars då? Det var dansuppvisning i helgen!!! Och det gick hyffsat gallant faktiskt! :D Dock så failade totalt heeela gruppen på första uppvisningen. Vi stod där som frågetecken, vad FAN kommer nu!?!? Men de löste vi sen genom att repetera samma del om och om igen som idioter innan nästa föreställning. Och då gick det bra! :D
Nu förstår ni, nu kommer det som jag väntat på hela dagen när jag suttit med näsan i alla böcker. What kept me going. DESPERATE HOUSEWIVES. Jag har redan sett säsongsfinalen, den var förra veckan. Det som visas i sverige idag är därimot de näst sista avsnittet. Och I Just Can't get enoooouughh!!


Tjugonde maj


Tjohej! Sitter här å äter cheesecake. Men jag snålar som fan för jag vill inte att den ska ta slut :/ hehe..  Det var genrep till dansen idag vilket gick bra antar jag :D Skolan var också bra, två lektioner är ju inget att klaga över direkt liksom! ^^, Så när jag slutade tolv satte åkte jag, Mattea och Jossan också till skäris en sväng, och jag köpte faktiskt lite grejer. Så har varit meganöjd och glad hela dagen!

Nailpolishboost


Fick med mig dessa idag från h&m, NIO OCH FEMTIO kostade dem. Heeelt sjukt. Dock är de rätt små men ett tag räcker de nog i alla fall! Har velat haft ett gult och ett blått länge nu och det oranga passar riktigt bra till imorgon!

Nytt


Bikbok, ginatricot, h&m, h&m, cubus.

Take my hand


Ett av resultaten från gårdagen då jag och jossan tog fram kamerorna! ^^

Orientering, check.


Orienteringdag idag! Det gick faktiskt bra för oss! 19 kontroller på 80 minuter är inget att deppa för liksom :D
Senare idag ska jag in till stan en sväng och förhoppningsvis hitta lite saker att fylla på med i garderoben. Idag kommer att vara den enda dagen på vääääldigt länge (fram till sommarlovet, känns länge fast de är ju inte det egentligen..) som jag kan åka någonstans och inte behöva råplugga till något. Känns toppen! :D Så ska fortsätta njuta fullt ut av denna torsdag nu. Bye!

Fullt upp


Hej! Mitt liv består bara av plugg just nu. Därför blir det inte mycket av detta. Har prov på måndag, tisdag och onsdag så ja, jag hoppas jag inte dör av tristess. Nu ska jag snart börja med spanskan, senare får jag en pause med lite dans, blir skönt! ^^, Sista gången nu sedan är det uppvisning nästa helg!!! Blir megakul :D Som alltid.
Hejdå! Vi hörs när vi hörs.

RSS 2.0