Frajdaj


Hej, jag är död(strött), pluggade 6 timmar i streck igår, gick sedan och la mig, upp efter 6 timmars sömn -> skola, matteprov, kemi, spanskaprov. yey. Skulle träffat Michelle egentligen meeeen så blev dej ej utan träffar henne på söndag isälle, nu sitter unlov och tjatar på mig att jag ska åka till Farsta... Ja/nej/kanske?..? hmmmmmmmm. Nej jag drar mig dit, snart typ. aah! Eehhh Bajj ♥

... och så var det igång igen

Hej där. Har nyss sökt jobb på mcdonalds, eller halvt, jag loggades ut när jag skulle spara skiten, fixar det imorgon. Hade första provet på terminen idag så skolan var ganska trist. Spanskaprovet förstörde liksom resten. Fast några små fnitter asgarv släpptes nog allt lös.
  Åkte till skärholmen efter skolan och pluggade med Mathias, Spanska igen. På ett bibliotek, HANS IDÉ. Fast vi fick faktiskt en del gjort, ellleeerr? Köpte efteråt ett NYTT thomassaboarmband, "tappade" ju mitt förra, så det kändes ju lagom surt att gå och köpa ett nytt likadant, men på något sätt var det värt det!
  Nu ska jag gå å göra en kopp te och sedan gosa ner mig i någon soffa med mina nya dööömysiga tofflor som jag fick idag (a) På det ska jag plugga Matematik (uuh) och läsa lite i The Book, hehe. Adjö då.


Among everything else


23 September


Kom nyss hem från staaaden. Var där med Anna. Shopppiiiiiiing, köpte en stickad tröja på bikbok myyyyys. Det var 30% så fick den jättebilligt, de har ju öppnat en ny bikbok i gallerian, sjukt stor och jättefin butik :D Sen har de öppnat Monki och Hollister som är nytt i Sverige, hihi gillar butiken, dock inte jättebilliga kläder direkt.
Måste dra nu, ska möta Unni och Kim i stan. Vi dissar Maggio och äter tacobar istället, och sedan hem till Unni för VampireDiaries Marathon! Yeeh ^^,  Meeen, vi hörs, sen. Puss!

Watching you


aggresiv påfågel från i sommras

Har nyss städat mitt rum, otroligt duktig jag är, inte för att det blev så jätteskinande men ändå liksom.. Dagen var föresten bra, eller? Kanske inte sååå hög fokus där på fysiken som hade behövts men men, det kanske ordnar sig ändå... I wish.
  Ska äta nu, sedan blir det plugg, har tre prov nästa vecka så det är bara att kämpaaaa!
Imorgon är det fredag, skönt det i alla fall.

Light in the night


God Kväll. Bloggade inte igår, men gör det idag. Igår var föresten en väldigt underhållande dag. Lova fyllde år, så det var lite fika där på förmiddagen efter första lektionen, hon fick 10 presenter av mig och Unni, denni!
Sedan så avslutade vi med att efter sista lektionen dränka henne i mjöl och vatten, på utsidan såg hon rätt arg ut men innerst inne njöt hon nog av den svalkande geggan som så fint smetade in sig i hennes hår och ansikte. :)

IDAG, var också en bra dag. Basket på idrotten ute i regnet, och fan vad tappra vi var!!! Mina byxor hade dock övergått till en aningen mörkare nyans efteråt och mina strumpor var sådär omysigt genomblöta. Men vad gör man inte när kämparglädjen är på topp liksom? Som belöning fick vi sluta tidigare vilket resulterade i att vi hann i tid för att få det sista av bärpajen på lunchen, SCOOOORE. Sedan hade vi svenska och efter det en fet håltimme som tillbringades på ett café med Lova, Kim och Astrid :)♥
Jag och Unni hängde på Lova till stan efter skolan också föresten, var inte där så länge men det var najs.

Nuuuu ska jag äntligen mysa ner mig bland täcke å kuddar och se första avsnittet av Glee säsong 3!! Älskart. Börjar 11 imorgon så jag får sova längeee!  Natti ♥


19 september


Trist väder idag. Vaknade sju imorse, trodde det fortfarande var natt för allt var så mörkt. Spöregnar till bussen, från bussen. Trevlig start på dagen liksom. Känns ju ännu sämre när man ser på bilden ovanför, jag plågar nog omedvetet mig själv genom att titta igenom dessa sommarbilder, fast nu när jag kommit på mig själv med det så är det ju medvetet.. Rörigt. Titta på min hand liksom den är brun, vattnet är blått. Varmt ser det ut att va också..

NEJ. Förutom vädret var dagen faktiskt bra. Endast två lektioner, började dagen med bilogi, full fokus i början sedan slocknade den lite när Unni presenterade mig för ett nytt multiplayer spel.. Slutade sedan efter Svenskan för Engelskan var tydligen inställd, yeeeeeeh. Gick ner till centrum med Unni och Kim. Unni shoppade och två fattiga själar stog och såg på..

Nu ska jag plugga, faktiskt. Har mycket till imorgon, med det är bara att kämpa på och ikväll är det dans så har något att se fram emot, wihi! :D

Kram

If you throw dirt, you'll lose ground


Fotograf; Josefine Hellgren

Vaknade rätt sent idag och helt plötsligt var all tid borta så hann inte blogga något då och orkade verkligen inte igårkväll men nu så.
NRJ igår var aaamaazing. Riiktigt roligt var det faktiskt, förutom alla äckel som som är så jävla fattiga att de går så jävla lågt att de måste sno folks saker när man dansar och har roligt, så jävla pinsamt. Hann precis med pendeln och fick springa som jagvetintevad till vagnen längst fram där de andra stog. Sedan var det bara dansadansa heeela kvällen, mina fötter dödade mig efteråt och jag är såå tacksam att jag valde converse♥
All musik och alla jättefina roliga vänner gjorde min kväll, tack hörrni! :D ♥ ♥

Sitter nu och chattar med lova, övertröttheten flööödar. Så de är väll dags nu, snart, God Natt!


Apor och Koh Phangan

Kvällen spenderades med Michelle. Vi åkte in till stan, först till tc för att hämta våra biobiljetter och sedan till medborgarplatsen där vi satte igång vår vandring orientering till Koh phangan. Haha det tog ett braaaaaa tag tills vi hittade dit men tillslut efter många "ursäkta vet du var skånegatan ligger?" så stod vi plötsligt där. Det var väntetid så vi skulle fått väntat i typ mer än en timme, men för en gångs skull har Michelle och Rebecka turen med sig och får sitta i baren och äta på en gång! Yeeeeh. Maten var underbar, amazing, enastående. Filmen, Apornas planet: (R)evolution, var också myyyyyyyycket bra, fem av fem får den faktiskt bara för att jag gillar filmer som kanske är aningen overkliga.. Nej, men den var grym, alla borde se den.
Så det blev en myyyyyyyyycket lyckad kväll! :D 

Åren går men du betyder fortfarande så jäävla mycket för mig ♥

16 September


Var klädd på detta vis igår
Blev en liten spontanfotografering men Jossan efter skolan. Så vi cyklade alltså till skogs och pooosade och knäppte gärnet. Fler bilder kommer upp lite senare i guess.

God natt


Ska sova nu, snart. Bra LEDIG dag. Åkte till skäris med mamma, köpte nada, men fönstershopping är alltid trevlans. PLUS ATT JAG SÅG KAAZZOOOOOO!!!!!!!! Eh, asså de e Christine Meltzers verision av kissie dårå. Om ni fortfarande inte fattar så är de ett nytt humorprogram på femman som heter partaj som går på söndagar tror jag, såg det och tyckte inte det var särskillt underhållande, förutom kazzoo dårå. I alla fall, jag går in på vila, och där står hon, med typ två feta ballonger upptryckte under vitt linne och de berömda vidriga jeansleggingsarna som är uppdragna över tröjan för att få det att se ännu värre ut. Dem skulle typ precis börja filma och jag försökte stanna där så länge som möjligt, men när jag kollat på alla saker typ tre gånger om kanske det började se lite misstänksamt ut liksom... Så jag gick ut därifrån, men ja hörde allt när hon imiterade den där underbart irriterande fejkade fjortisrösten. Moahahah.

  Har gått runt och trott att det varit söndag hela dagen, kommit på mig själv med att skina upp för att det är dans imorgon, men är det så? nej. FASST. Det är ju freeeedag imorn, liiiite bättre än en måndag liksom, eller ganska mycket kanske. Då blire nrj, peeeeepp. Kommer bli grymt kul :D Har dessutom soft skoldag (går jag på nv fortfarande?) med bara tre lektioner, så imorgon är ingen dålig dag, NEJ.

Nu, God natt ♥

Höstdag


Det kändes verkligen att det var höst idag, inte för att det var grått och kallt, utan solen lös och alla träd var gula :) Hehe. Så halsduken åkte på, jag gillar den väldigt, väldigt mycket! ♥

Going through my mind

Hej, hej och åter........ hej. Sitter här, i min ensamhet. Alla sover vid denna tid på dygnet, så brukar det liksom vara på onsdagar. Meeeeeeeeeeeeeeeeeen. Ickee denna oonsdaaag. För jag sitter här. Varför sitter jag här? Jag är L E D I G imorgon!! Har typ retat alla jag känner som inte är lediga imorgon så skadeglädjen har fått mig att må väldigt bra.. Är jag ond? 
  Denna onsdag var som alla andra onsdagar, hur nu dem är. Var i skolan i alla fall, ska inte klaga, inte så fruktansvärt liksom. Sedan åkte jag hem, det var inte så farligt heller.. Nej men jag har pluggat lite och sedan njuuuuutit av denna lotsasfredag, typ.
  Sitter nu och författar poetiska fraser tillsammans med Unni på fbchatten, det är liksom sånt vi gör såhär om kvällarna, mycket givande...


Plågande bild.

Wanted


Chicy, Topshop, Monki, ginatricot

Jag älskar dans

Hemkommen från dansen nu, eller jag såg på svenska hollywoodfruar först.. Men nu är jag här! Dansen var grryymt rolig, vi hade Stina idag, kommer ha henne var fjärde gång typ så det är roligt med lite omväxling liksom :) Koreografin var swing så det var så jävla härligt för allt var så glatt, hehe. 

Dagen annars, myyyyyycket bra. JAG SKICKADE IN MIN JOBBANSÖKNING. Sa ju det! Imorse vare frukost i skolan, alltid lika myysigt :3 Sedan hade vi dubbelpass i biologi, svenska, fast läraren kom aldrig så den blev inställd!!!!! REN lycka. Engelska som sista lektion, slutade 13.15, underbart.

Ska kolla dagens idolavsnitt nu tänkte jag i och med att jag missade det, sen blire åå sooova, och plugga innan jag somnar, den tekniken fungerar ibland. Idag är ett sånt där ibland säger vi :D Hej så länge!


RSS 2.0