Söndag

Heello! Gårdagen var ultimat! :))) Anna stannade en stund på förmiddan innan hon åkte. Vid ett drog jag mig i. Mot staden tillsammans med Fredrik. Köpye jordgubbar och subway i Slussen och gick sedan och satte oss på hamnkanten i gamla stan. Så stört mysigt där i vårsolen. Efter ett tag mötte vi Jossan och gick till kungsträdgården där träden va jättefint rosa, våååårkänsloor. Hon tog massa foton på oss och sen gick vi å köpte glass som vi avnjöt framför en fotbollscup, haha, som spelades mitt bland allt folk i kungsträdgården. Team rainbooooowww!!! Aah. Sen drog vi hem. Hade goskväll här hemma med fredrik, god mat, efterrätt, film, jag somna dock eheheheheeh.. :D Är ensam nu för fredrik blev sjuk imorse, stackarn, fast trore kan va nyttigt för mig med en softdag. Minns inte när jag hade en sist. Imorn äre valborg!!! Hejdå.


270412


FREDAG. Sitter å väntar på signal från Anna, ska sen dra mig å möta upp henne vid tunnelbanan för att handla till vår tacofieeeztaaaah. Blir goskväll med film å tacos å chips ikväll. Länge sen vi gjorde något som inte inkluderar stan och fika, haha.
Dagen i övrigt har varit bra. Snabb frukost med människorna i matsalen och sedan trevliga besked på matten, fick mvg, stolter :] Kemi, Kemilabb, jag och lova å sara är nog den mest misslyckade labbgruppen (förlåt tjejer) som någonsin existerat. Har inte kommit igång på typ 4 lektioner och denna kom vi igång men sumpade allt ihop. haha.. Kemi kan dö. Lunch, fruktat spanskaprov. Gick bra ändå, typ, eller? Ingen aning egentligen. Tare näre kommer.

Denna helg blir bra, först så är den lång. Dubbelt så lång, 4 dagar alltså. Wooooow. Har massa jättebra saker planerade, looking forward to it. Hej!

Livet leker bara ibland

Ligger äntligen i sängen nu. Har pluggat spanska 6 timmar i streck idag, jag fattar inte hur jag pallar, pluggade matte 5 timmar i streck igår också. Jag bara fortsätter och fortsätter och fortsätter, struntar i värken i nacken, familjen som ser något roligare på tvn, unni som berättar om hur hon inte behöver plugga för att hon inte har prov imorn, ignorerar allt. Fokuserar. Jag är rätt bra, när det gäller. Men fyhelvete vad tråkigt det är. Förstår inte hur mitt liv kan gå från kul till så okul på bara några dar. Studentskivan i tisdags var sjukt bra, dansade, drinkar å allt, slutade på en kebab där nån gång efter två. Kom hem strax efter tre och så fick vi typ 3,5 timmars sömn på det. Skola, freaking bootcamp me militärdräkter i lera bärandes på däck å allt. Men köttade på som fan, vart dock otroligt övertrött mot slutet av skoldagen.. Somnade sedan vid 12 efter intensivt matteplugg å sov 10 timmar, HALLELUJAH va skönt de va. Hade endast matteprov idag vilket gick hyffsat, kom hem vid 4 å a ni vet resten. Nu ska ja läsa igenom spanskan en gång å sen få lite sömn, imorgon är det fredag, galet efterlängtad, gonatt!


Fullt upp

Hejj! Mitt liv är rätt så jättesegt för tillfället. Satte mig och pluggade så fort jag kom hem idag, pluggar fortfarande ska bara fixa lite te och sen sätta igång med matten igen. Har spanska kursprov läs imorgon, något fruktansvärt otaggad också, ska försöka hinna med lite av den innan jag somnar också..
Trots allt detta är jag faktiskt på riktigt bra humör. Är riktigt glad vilket ger mig lite motivation tror jag, thumbs up!
Helgen var mycket bra, var med fredrik i fredas å lördas. Lååååång promenad och gos bara :3 I lördags kväll blev det the hungergames med Unni, Lova, Astrid, Elin, Tindra och Sara. Bra film å bra sällskap. Igår, en shoppingrunda med mor och bror, fick med mig ett par levis jeans och en mintgrön stickad tröja, hade på mig det idag, hööööhööö.. Sov hos fredrik igår till idag och imorn ere studentskivaaaa, yey.

Åter till pluggilugg, hej!


Thursday


Ellu. Onsdag. Min förkyldning e typ nästan borta nu, yääääh! Tycker dagen var fin faktiskt :3 Svenskalektion, Idrott där både jag Unni å Lova inte var med, sjukt konstigt sammanträffande.. Iallafall vi hade det mycket trevligt av att iaktta resten av vår klass plågas i Anna-Karins bootcamp. Sedan lunch och kemi. Har aldrig varit i sån fokus som idag. Herre. Mina och Unnis (bortglömda) kreativa sidor fick blomstra ut över vår planch om Alkoholdehydrogenas. Den blev så oerhört vacker så jag vet inte vad. Slutligen fysik vilket jag och Fredrik totalrockade, yeh.

Nu sitter jag och stirrar på min biologirapport. Gjorde några diagram igår och bara för att undvika att börja med slutdiskussionen (har inte en jävla aning om vad jag ska skriva) så har jag bytt färger och fyllt i med konturer ett antal gånger på diagrammen (a)

Plugget drar ner mig, fängslar och sätter lås på mig. Känner mig som en slav utan fri vilja.
VAAAAD ÄÄR DEEET HÄÄR FÖÖÖR LIIIIV?
Längtar tills på fredag.
Hejdå.

Lé Påsklov

Yo! Söndagkväll, imorn skola igen efter en veckan lov. Känns lite jobbigt. Känner inte att jag vilat ut riktigt så vet inte riktigt hur det kommer gå, inte stentaggad på att ta nya tag med plugg o.s.v. Men det är väll bara att försöka I guess.
Mitt lov har för övrigt varit riktigt riktigt bra. Start med titanic på bio tillsammans med Fredrik. Ut till landet å fira påsk med släkt. Och i söndags reste jag och Mamma till Barcelonaa! Helt underbart fin stad, sjukt god mat, VARMT, sen att shoppingen inte gick lika bra är väll mit eget fel. Hade verkligen 4 fantastiska dagar där!
Kommer till Sverige igen på onsdag kväll då jag åker till Fredrik som fyllde år (: Sen hade vi en välbehövlig chilltorsdag med filmmys och fikabesök av Kim å Low, gos. I fredags träffa jag Anna på dagen, fika på götgatan. Fick finfina presenter också, tack vännen <3  Kebab och filmmys med Unni på kvällen sen. Igår vare över till fredrik för 18årsfirande, lite släktlunch och senare blev det utgång. Så sjukt jävla awesome kväll å natt :DD Kom hem vid 4, och idag har vi chillat på verandan i solen med svenskaboken (duktiga minsann). Åkte å köpte Ben&Jerrys i Stuvsta å myste till War Horse, jättefin film :3
Kom hem vid sju och har tatt det lugnt sen dess, skypar just nu med Unn, mycket förnämnt må ja säga.

Bye


Barcelonabild


RSS 2.0