Valborgsmässoafton

Hej! Är nu hemkommen från Michelle. Men ska snart iväg igen ^^, Gårkvällen kan sammanfattas som mys vid långsjön, misslyckad brasa, massa blixtar, kyla och mycket skratt. Det blev bara jag, jossan och michelle som åkte dit i slutändan men de gjorde inget i alla fall :) Sedan följde jag med Michelle hem och vi såg en skräckis, som på gamla dar ^^, fasst denna gång var filmen norsk. Den var väll bra, fast lite konstig. Tack för kvällen hörrni <3

Nu ska jag börja fixa mig för att sedan röra mig mot farsta och möta upp Unni, det ska shoppas lite nu på dagen och vid femtiden kommer de andra och då blir det att handla till grillningen och lite sånt :)

Hejdå!

Framåt Marsch, Halt

Fredag!! Så jävla underbart! Är fruktansvärt lycklig just nu, hihi.
Hade som sagt bara en lektion idag och det var idrott. När vi kom dit fick vi militärbyxor och militärjacka, sen bar det ut i skogen och så fick vi springa, åla oss, hoppa, kravla på rygg och armhäva oss igenom en bana fem gånger. Riktigt jobbigt men ändå roligt, haha. Var svart av all jord i ansiktet efteråt och hade massa skit i håret. Men vad gör man inte för äkta militärfeeling? Efter idrotten gick vi och köpte lite saker på coop, jag själv köpte den nya lokan asså såååå fruktansvärt gooood, cocos var smaken! I alla fall sedan gick vi och satte oss i sjödalsparken A.k.a. råttparken å hade trevligt i solen! :D

Kvällen spenderas troligen vid långsjön med vänner från nian. Myyys!


Ny header


Yesyes. Lite vårigare med rosa tycker jag! :) Bytte ut två av bilderna också till två betydligt nyare. Meganöjd! :D


Dagen till ära


Såhär såg jag ut idag, bara älskar mina nya jeanshorts!


It all goes by


Bild av Josefine från dagen på djurgården förra veckan

Torsdag idag, imorgon är det alltså fredag. HELT SJUKT! Känns typ som tisdag för mig, mend det kanske beror på att jag var ledig i måndags, men i alla fall! Och imorgon så har jag endast en lektion, som är idrott. Börjar 13 och slutar 14. Såååååå härligt!
Har suttit nu och skrivit in alla prov jag kommer ha nu fram till lovet. Rent helvete jag har framför mig säger jag bara!! Nästa vecka blir också rätt lugn, men sen. Blir inte mycket bloggning då kan jag säga. FYYYY!


WednesdayHar varit en bra dag idag! :D Allt är bra i mitt liv just nu känns det som. Men det förändras väll nästa vecka antar jag... Äsch. Lever i nuet! Slutade en timme tidigare dag så efter skolan följde Jag och Unni med Lova hem en stund, trevligttrevligt, och nu kom jag hem för typ en timme sedan. 


IQ Fiskmås


Tisdag


Hallååå där! Återkomsten till skolan var faktiskt inte så farlig. Först så är det ju så varmt så jag kunde ha min jeansväst vilket gjorde mig glad. Sedan så kom aldrig kemiläraren så slapp första lektionen, var ju dock lite onödigt att jag åkte till skolan då, men jaja. Detta betydde att vi även slapp sista lektionen som också var kemi. SÅ JAG SLUTADE 12.05 idag :D!!  Satt en stund i råttparken (som den då har fått heta pågrund av första intrycket av den) med Unni i solen. Efter det åkte jag hem!
Vet faktiskt inte vad jag ska göra nu... Har inget plugg direkt, ska nog kolla om någon vill ses en stund! :)
Hare bra! <3


Nu har man det bra

Jag är nu placerad precis under den brännande solen. Temperaturen är inte låg. Jag har loka. Och det är fortfarande lov, en dag till. Feeling great. Skriver något ikväll. Hej!


Påskafton

Spenderade några timmar i Norrtälje idag. Blev en fika på cafét som vi senare märkte var stället där alla pensionärer hängde om dagarna. Men vi passar väll in där lite grann antar jag... Blev i alla fall en hel del bilder, här är några..

AJ HAVE FOUR FRIENDS!!!! XDXDXDXDXDXDXDXDXD

Helllööööuu Blööööggen. This is my friend annaaaa. TADA.

Bild 9 - Någon i din släkt


Kusin ♥


Skärtorsdag


GooooodMorgon! Sitter här och målar mina naglar. Illrosa blir dem, gillart! Idag är det skäääärtorsdageeen! Vädret är som vanligt numera, perfekt. Ska snart gå å sätta mig och sola på verandan. I Love This! Chao.


It never gets enough


Shortsen köpte jag i måndags när jag var i stan och dessa två linnen köpte jag idag, allt från bikbok.


My own way

Yooo!
Idag: Skäris, Michelle, Jag, Pengar, Affärer, Kläder = ♥
Ikväll : Jag, Lova, Lina, Mattea, Heron, Bowlinghall, Bowlingskor, Kägglor, Bowlingklot = ♥


RSS 2.0