Tankar

Idag tar 2011 slut. Det här är nog det året som förändrat mitt liv som mest. Det har tagit en helt ny vändning, fast ändå inte. Allt är annorlunda, men ändå sig likt. Jag är fortfarande samma person, eller jag har liksom hittat mig själv, så nu är jag den person jag alltid varit inombords men som förut inte kunnat leva helt ut. Tack vare alla underbara nya vänner jag har fått men även de gamla som verkligen förtjänar att finnas kvar. Ni har liksom stärkt mitt självförtroende så otroligt mycket, byggt upp mig så att jag vågar. Känns som att ingenting kan förstöra mig nu. Det har gått flera månader, över ett år tror jag utan att jag fällt en tår. Jag har varit lycklig konstant, hela tiden. Fast nu är jag nog ändå som lyckligast. Allt är så jävla äkta, inget falskspel. Jag har hittat jämlikar, vänner för livet, är så glad över att kunna dela allt med er. Ni betyder något enormt ska ni veta! Insåg inte hur mycket det skulle betyda när jag för snart två år sedan satte nvnvbe på sjödalsgymnasiet som förstahandsval till min gymnasieintagning. Ett litet val som liksom förändrade precis allt. Det är ju helt sjukt. Men jag har nog aldrig varit så nöjd över ett beslut som det. Gott nytt år hörrni! ♥


30 December

Hej, jag är usel på att blogga nu mera. Men det är min Iphones fel. Jag kollar liksom allt på den så behöver inte logga in på datorn, och de e inte samma grejj å mobilblogga. Så aa..

Dagen spenderades med Unni. Lite shopping i farsta centrum först. Jag köpte jättemysiga pyamasshorts och anklagade indirekt hon i kassan för att vara fett ego... Vart lite stelt moment där när ja skulle betala.. Köpte latte på espresso house och sen drog vi vidare hem till Unni. Vi tog oss igenom hela säsong 2 av solsidan å hade lite förkyldningsrehab med asgoda mackor å inte lika god mangosmoothie... Känner dock inte att förkyldningen försvunnit, snarare tvärt om, hoppas det inte blir ännu värre imorn bara, på nyår liksom, uusch :/

Ska dricka te, chatta lite till åsen sova (kanske ett glee-avsnitt där också) och sen SKA jag krya på mig under natten, BRA.  Gonatt ♥


Senaste dagarna i bilder


Med Iphone och Instagram

Annandagen

Kom nyss hem, var på bio med Fredrik ikväll. Såg New years eve, myyyssii :3 Nu sitter jag här med min nya stora fina tekopp :D Och naturgodis som ja köpte till bion. Råkade nyss äta en yogurtklump tillsammans med en wasabinöt, ingen bra kombination får ja tala om. Ickeeeee.
  Skulle egentligen dragit ner(?) till Unnis landställe imorn, i värmland. Men aa de blev inte så, planering är inte vår bästa sida helt enkelt... eeeehh så aaa det blir till å träffa Astrid imorn :))) Jag ska få hälsa på hennes polle :DDDDD Asglad, funderar på hur satsigt jag ska klä mig. Tror jag har alla gamla ridkläder kvar. Man vill ju liksom passa in när man hänger där i stallet, samtidigt kanske jag ser ut som en stor wannabe. Såå aa jag ska nog komma på nåt bra. Typ diskret fast ändå lite stalligt liksom...
 No more to say, peace out.


God fortsättning

Hela helgen var supermysig och jag fick många fina julklappar, en av dem sitter jag å skriver på i detta nu faktiskt! : D. Bjuder på några bilder från julafton och igår, puss!


Dan före dan före dopparedan

JULLOOOOOOV!!! Behöver inte tänka på derivator, jämvikter eller genotyper på tre veckor! Underbaaart.
  Första dagen på lovet, ska träffa Fredrik senare och så, nu blire bara lite chill, håller på att fixa lite med bilderna från igår. Julmiddag hos Sara med många av tjejerna från klassen, blev aslyckat! :D Ni är bäst, så ere bara♥


191211


Det är praktiskt taget jullov för mig nu! Slutade halv tolv idag efter endast biologi. Imorgon har jag bara spanskalektion så då slutar jag elva. Och på onsdag bara matte, sen julavslutning!! :DD Det finns dock en liten irriterande detalj som står ivägen för att jag fullständigt ska kunna kliva in i min aura av harmonisk julstämning.. Biologirapporten, dundunDUN. Som vanligt är vår lärare vääääldigt oklar med att förmedla exakt vad vi ska skriva vilket resulterar i att jag sitter och stirrar tomt på skärmen. Jag fattar liksom och så men aa, tomt stilla blankt svart. typ. äähh de ordnaaar sejj.
  Förövrigt så var helgen sloooow. Dalarna vettni, ingen höjdare om man är uttråkad. Men jag tog mig igenom den iallefall. Weeeeyy. 

Längtar bara tills på onsdag, när jag har skrivit klar om bananflugor och det är jullov OCH julmiddag med världens bäästaste tjejer :DDDD Nej så aa. Framtiden ser ljus ut, även om dagarna är mörka, fett poetiskt.

Adjö.

Julmarknad


15 December


Gosiiig dag :3 Började elva, det bästa som fiiinns, till alla som inte gör det: MOAHAHAAHAHA! Skolan var rätt eller aa väldigt seg. Fysiken var nollfokus på, satt å tog lite bilder med Kim, ritade blommor och sånt. Vi hade nån stackare på besök från nian också. Hon vill nog inte gå nv längre. Biologin fick vi peta på våra nyavlade bananflugor. Min och Lovas hypotes stämde peeerfeekt, sååå jävla smarta vi är!!! Sist matte, segt det med. Åkte till stan med Fredrik efter skolan för julklappsshoppiiiing. Köpte en liten present till far och sen en asfin topp till mig själv :D Vem har sagt att man bara kan köpa julklappar till andra!?  Nejmen har nu förhandlat med bror och ska åka dit snart igen för å köpa the reeal deeeal. Typ.
IMORGON ÄR DET FREDAG. Vi ska ha läst ut en bok på spanska tills då, vår spanskalärare inser inte att vi faktiskt har några andra ämnen i skolan också. I protest (och för att jag inte orkat) har jag inte läst mer än till sida tre. Jag är inte ensam om det så de borde vara lugnt, om inte alla sviker mig nu och läser den i alla fall..

Jag ska föresten till Dalarna i helgen. Ska pröva prata dalmål med alla jag möter och se om de reagerar, bra sätt att kolla ifall mina tolkningar av dialekter verkligen låter trovärdiga. Har redan prövat det i göteborg, med göteborska då alltså,  och det fungerade alldeles utmärkt :)

Eeeh aa, hejdå så länge !

Sankta Luciaaa

Skrev inget i... förrgår. Men det var en väldans mysig dag så skriver om den idag. Dagen börjades med luciatåg, vi fick lussebullar och julmust GRATIS av skolan, lussebullarna var dock blöta å alldeles slemmiga, men det var väll en fin tanke endå.. Nemo sjöng solo, duktiiig tjeeej!! Efter skolan drog jag Lova, Unni och Astrid in till gamla stan, fikade först och sen gick vi runt på julmarknaden där. Så sjukt underbart mysigt. Sedan vandrade vi vidare och tog en massa fina bilder (((:  Vi mötte även en såndär vakt utanför ett slott, vilket slott det nu var har jag ingen aning om men ja.. Han var trevlig, sa inte så mycket men såg rätt trevlig ut! Lägger upp några bilder, lite fler från själva marknaden kommer en annan dag!

Ni får mig att må så himla bra. Älskar er ♥

Let it snow

Måndaaaag. Fast e asglad ändå. DET ÄR FÖRHELVETE JUL  N Ä S T A  VECKA!!!  Skolan idag var bra, var livrädd för svenskan för vi skulle ha läst ut en bok idag och jag är fortfarande på sida 12, heeeehee.  Men sen fick vi reda på att bokdiskussionen ska va på onsdag, så det gjorde typ min dag :D  Skrev klart min engelskauppsats sen också, rätt så nöjd är jag nog! 
 Dansuppvisningarna i helgen var föresten awesome! Dock lite segt eftersom att mina två nummer låg precis efter varandra sist i föreställningen, men vafan de va bra! :D  Finaste vännerna var där och tittade i lördags också ♥   Kändes lite sorgligt sen när allt var slut men ja tror det ändå är till det bästa, ska kolla med danscenter idag om jag kan börja nästa termin så hopppaaass deet!

Nu ska jag sitta här ett tag till, chatta lite lyssna på julmusik å hare bra. Sen ska jag läsa i alla fall minst 80 sidor i svenskaboken från 1700-talet.. Men det fixar jag, typ.


Bild på mig och Becka från uppvisningen.♥
Foto: Josefine Hellgren

8 December

Sitter här med te, julmusik å goodiiis, mysperfektion. Bra dag faktiskt, aningen seg där på morgonen då vi fick lyssna på en två timmars lång fysikföreläsning av nobellpristagargubbar = väldigt komplicerat, och att allt var på engelska gjorde det ju inte direkt bättre. Efter den äntliiiigen var slut åkte jag, Lova, Lina å Astrid till tc, åt lunch på donken å sen en tur till bikbok. Jag köpte en jättemegafin klänning! :)) Tillbaka till skolan och hade två lektioner. Fick tillbaka matte och fysik proven, grrryyymt nöjd kan jag ju säga iallafall :D Men vafan som jag skänkt bort min själ till det där de senaste två veckorna så förtjänade jag det!
Stannade ett tag me nåra av tjejerna å plugga kemi efter skolan, lite naturgodis på det så funkareh. Vi har prov imorn men det känns heeelt okej så skante klaga.

  Dansuppvisning i helgen, taggaaa sista uppvisningen någonsin nu för min del! Imorgon är det genrep, efter det drar jag hem till Unni å så blire myyyskväll me henne å lova. Gosigos :3

Men a, hejdå.


Vi tänder ett ljus i adveent, ad-veeeeeeeent

Eluu. Andra advent idag, myyssiii :3  Sprang en runda imorse och nu så kom jag nyss hem från skärholmen, skulle köpt en massa saker, bl.a. en klänning, fanns det någon kvar? Nej. :(  Menmen, ska kolla lite andra ställen också, de ordnaaarr siig. Ikväll blire å träffa Fredrik och in till stan, men ska försöka plugga lite Kemi nu innan , för det är ju sååååååååååå roligt. Men kan va bra, så blir jag inte ångestbombad i veckan.. heheh. 
  Juusteee, igår ägde ju min och Lovas efterlängtade starwarsmarathon rum!! Han i videobutiken trodde vi skämtade med honom när vi sa vad vi ville hyra. Haha, men vi tog oss igenom alla de tre första, eller sista filmerna, beror på hur man ser det liksoom. Det var awesooome!


Fredag


LYCKA. Det är helg. Jag känner verkligen hur pressen från skolan och den jag själv lägger på mig verkligen tynger ner mig under veckorna. Men nu såhär efter fredagen så släpper liksom allt! Bara några veckor kvar med allt detta nu sen är det jullov!!! Längtar som tusan. Nu ska jag gosa ner mig med en kopp te och så :3 Denna helg blir nog väääldigt bra, planerat en del, en del inte, men det brukar liksom fixa sig :D Imorgon ska jag vara med Lovii i alla fall♥

RSS 2.0