Lycka


Asså jag mår så himla bra nu. Har världens finaste och underbaraste vänner, det är sommar och livet är så perfekt som det bara går. Jag vill bara stoppa allt nu, inte gå längre fram eller bak. Nu är allt som det ska vara. Nu tänker jag leva, njuta och borra in alla minnen i hjärnan så hårt det går av dessa dagar. Det här är det bästa som finns, varför längta till något annat när man redan är i det man tidigare längtat till?

Mot heron


Åkte aldrig ner till långsjön, solade på verandan här i stället tillsammans med en bok och en läsk. uppåtvänd tumme! Snart kommer Mathias hit, ikväll blir det bio, Bad teacher, den verkar rolig så det blir great. bye.


tjugonionde juni


Nu drar jag ner till långsjön för en soldag med mina vänner. Häärligt. Harebra ♥

Loving living the summer

Idag kändes det att det är sommarlov. Blev en jääättemysig sommardag. Först vid gömmarn där vi badade och solade lite sedan på skinnarviksberget i stan, vi satt där vääldigt länge och sedan gick vi längs hamnen bort till slussen. Nu, bilder.


280611


Sitter här, bör inte sitta här. Måste snart gå och göra mig iordning för att möta upp Lina och Lova i huddinge och sedan åka till gömmaren. Vi kommer vara där några timmar och senare så bär det in till stan för att möta upp Mattea och Unni. Därefter ska vi till skinnaviksberget med picknick där vi spenderar kvällen. Sommar på hög nivå nu. Älskart.

Bumblebeedream


Gröna Lund

Var på grönan idag tillsammans med min bror. Det var nog lite mer än ett år sedan jag var där sist så det var väldigt roligt! :) Träffade Jossan där också. Och så hälsade jag på Rebecka där hon stod och jobbade, jävligt avundsjuk på hennes sommarjobb man är asså.
  Kan stolt säga att jag åkte allt, typ. Allt som är värt att skryta om att man åkt. Så det är nice.

Brighter than ever


Midsommarbild
Jag är hemma nu! Har en del bilder från midsommar att ladda upp men de får komma senare :) Ser fram emot veckan, om det blir nu, som jag vill, så blir de säkert en underbar sommarlovsvecka full med fina vänner, sol och trevligheter. hihi ^^,  Glad tjej. Hej.

Igår och idag

Igår sågs jag och Anna i stan, mys i humlan tills ett par packade värmlänningar satte sig bredvid oss.. Han tog annas sko och tvingade oss att skaka hand med dem. Sen gick vi och tvättade händerna, två gånger. Vi skulle egentligen ätit i stan också, men åkte hem till anna istället och åt grillat iställeeet, gooooott.
  Nu måste jag packa till landet, glad midsommar, kraam ♥


Picknick i humlegården


Det nya


Veromoda, Bikbok

Kläder växer på träd, och bör plockas då och då

SKHLM som sagt idag med Josefine då. Linnet från bikbok var slut i vitt, DÖ. Men ska leta på andra ställen efter det, FÖR JAG SKA HA DET! Däremot så köpte jag lite andra grejer, hehehe. En klänning och en myyyyyyysig stickad tröja.  Jossan var också duktig med shoppandet för den delen, hon har äntligen släppt taget liiiite om sin kamerabudget och känt att lite nya kläder inte sitter fel ibland. I'm proud of you ♥

NU mina vänner, ska jag, trumvirvel......................... göre té!  Men först bilder från lé day.


Skogsmullar


Bäst och smartast som jag och Unni då är så överväger vi aldrig hur långt det skulle ta att gå bort till gömmarn och om den tiden skulle fungera inom den tiden vi hade. Efter att ha gått i en halvtimme inser vi att vi inte kommer hinna till gömmarn och sedan hinna tillbaka till källbrink där Unni skulle träna. Så vi stannar på vägen går rakt in i skogen och sätter oss där och äter vår risifrutti. Måste sett jävligt sjukt ut för alla som åkte förbi, men vad gör man inte liksom!?


I - The Master Of Design

Tjena. Har nu anlänt till hemmet från en dag at Josefines place. Trrrevligt. Blev ett antal vredesutbrott men också lyckojubel. Vi skapade nämligen ett makalöst underverk. En bloggdesign. Till Jossan. Den är inte bara vacker utan det ligger väldigt mycket kärlek, och hat bakom den. Jag tycker personligen att det är en av de proffsigaste som någonsin skådats, ni får dock inte se den för den behöver lite extra finslipning, men om några dagar kanske :]    Eeeh, sen åt vi mat också och drack chaite, det var väldigt gott. 

  Imorgon ska jag träffa Unni TIDIGT. Vi hade tänkt att orientera oss till gömmarn, dock utan karta. Spännande.. Sedan ska ja till skäris med jossan på eftermiddagen, jag ska köpa något, det har jag lovat mig själv, faktiskt. Bra.


Dagens bild. Oerhört söt, jag vet.

While the rain keep falling

Det regnar.
Typisk krypanerisoffanmedfiltgodisochfilmdag idag, Vilket är precis vad jag tänker göra också!
Imorn däremot då ska jag träffa min fina Josefine som är hemkommen från Kroatien nu :D Weeeeeeyy!
Herrå.


RSS 2.0