Äter råttor vindruvor?

Heeeejj! Kom nyss hem och sitter här å knaprar på lite nötter, har bestämt mig för å va nyttig typ två veckor framåt, se hur det går liksom, jag har Unni som stöd i alla fall :]  Så tummen upp på nötter i sånna hära lägen alltså. Dagen har varit bra. Efter första lektionen hade vi ingen matte så ja unni och lova köpte vindruvor medans resten av coops kunder plockade smågodis som galningar, det kostar nämligen 29.90..   Hur som helst så tog vi med oss våra vindruvor och satte oss i en park å solade och hade det gött. Men plötsligt. EN RÅÅTTAAAA!!! Eeeuuuuw!! Lova fick syn på en fet äcklig brun hårig råtta som sprang runt vid gungställningen. Panik. Sen stog vi och kastade vindruvor mot buskarna dit råttan sprungit in. Stog där som fån och glodde i flera minuter haha. Efter det: kort spel med Lina och Mattea i IT-cafet, sedan fortsatte lektionerna.
  Nu snart om en timme har jag lovat mig själv att stänga av datorn och börja PLUGGA. Asså jag har fan inte gjort ett skit denna vecka, jag är laaaaaat. jag måsteeeeee. damp.  hejsvej

Bild 3 - En bild på någon i din familj


Mamma ♥

Just like last spring

Heeeeeeeey!!!  Spektakulär dag idag! :D  Allt har flytit på från när jag vaknade tills nu. great. Hade bara två lektioner idag också, engelska och samhällskunskap, slutade två, så det var riktigt skönt. När vi slutade skyndade vi (jag, unni, mattea, lina & lova) till tha pendeltåååååg. Och vi hann! :D Gick runt i stan och kollade kläder överallt i några timmar.. Min jeans-väst hade dock inte kommit in till affären än men fick däremot med mig ett litet blommigt linne som blir riktigt fint till mina svarta byxor eller jeansshorts i sommar. ååååh längta ♥
  Sedan fikade vi på waynes innan vi åkte hem också. Nu sitter jag här och väntar på middag, efter det ska jag plugga och efter det....... Tv :D 

Detta är vad jag köpte, 149kr, H&M

Bild 2 - En bild på dig själv


Nytagen bild dessutom! uuuuuh. Fotograf: Josefine Hellgren.

Bild 1 - Någon du umgås väldigt mycket med


UNNI!!!!! 5 dagar i veckan, känns hyfsat mycket liksom :)
På bilden ser ni då Unni, och en flaska med vinäger eller soja eller någon annan sörja ! ;D


Jag kunde inte besegra den, den var för stark...

Jag och Unni har en överensskommelse. Vi ska göra den där bild-listan ni vet känns otroligt uttjatat men jaja. Då finns det ju något att skriva om varje dag :D Grejt, då kör jag igång.

1a bilden - Någon du umgås väldigt mycket med

2a bilden - En bild på dig själv.

3e bilden - En bild på någon i din familj.

4e bilden - En bild på en tid du saknar.

5e bilden - En gammal/gamla bild/er på dig själv.

6e bilden - En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.

7e bilden - En bild som du aldrig lagt upp.

8e bilden - En person som du saknar.

9e bilden - Någon i din släkt.

10e bilden - Någon du tycker är väldigt snäll.

11e bilden - En person du kan berätta allt för.

12e bilden - En bild på din vardag.

13e bilden - Du och någon klasskompis.

14e bilden - En bild som påminner dig om gamla tider.

15e bilden - En person som du vill vara med.

16e bilden - En bild på dig själv.

17e bilden - En ovanlig bild.

18e bilden - En bild på din fritid.

19e bilden - En person som är snygg.

20e bilden - En bild på dina närmaste.

21e bilden - En person som alltid ställer upp för dig.

22e bilden - En bild på en tid du saknar.

23e bilden - En bild från i somras.

24e bilden - En bild som gör dig glad.

25e bilden - En person som alltid gör dig glad.

26e bilden - Någon/några som du alltid har roligt med.

27e bilden - En bild som du alltid skrattar åt.

28e bilden - En tokig bild.

29e bilden - Den nyaste bilden på dig själv.

30e bilden - Någon du aldrig kommer släppa taget om


Be afraid...


Detta är jag. Och det är ren konst made by Josefine Hellgren i högsta person. 

When the world turns upside down, you stay


Heeeloo oon yoou!  Kom hem från Jossan för snart en timme sedan. Vi åkte lite random (försökte hitta en annan synonym, vad vi tränar på i svenskan, men det FINNS INTE en synonym till random, omöjligt, sorry) .... till Långbro i Fruängen. Där vi (jossan) tog lite foton. Hade med oss en stor runt platt grej som kallas för reflexskärm och ska ge ett bra ljus, hihi. De fanns en svart, en vit, en guldig och en silvrig sida :DD bra grej.
  Sedan satt vi hemma hos henne, åt godis drack te och redigerade alla bilder. Myyys. Förutom en bild. Lägger upp den också snart. Här ovanför är i alla fall en bild från idag. Taaack Jossaaaan Love Yoouuuu!! ♥

Sovmorgon

God Morgon! Yes ni ser rätt. JAG HAR SOVMORGON (IGEN)!!!!! Asså det är så sjuuuuuuuuukt skönt å kunna gå upp 8 iställe för 6 liksom ;)

Idag ska jag hem till denna underbaring efter skolan. Jossaaan ♥ Greeejt ska det bli!! Men nu ska jag forsätta med min underbara sovmorgon ett litet tag till... aaah..


BikBok Summer Collection 2011

BikBoks mest trogna kund, som jag då är. Kan inte låta bli att bara äääälska detta!


All over the place


Haha! Cred till mina skills i photoshop, men framförallt till mina fina vänner som ställer upp på sånna här grejer :D♥

In love


JAG SKA HA DEN. OM JAG SÅ MÅSTE DÖDA FÖR DEN. DEN SKA BARA BLI MIN. NÄSTA KÖP. GARANTERAT. NU PÅ ONSDAG. PUNKT.


What's up


Konstig bild från i lördags

Hellööööuu! Sitter här för att min mattelärare och fysiklärare (samma person) blev sjuk. Och därför fick jag plötsligt 4 timmar kvar till spanskalektionen...!!  Har nyss kollat min dagliga runda av bloggar. Och funtar på att ta någe å eta. hummm... Känns som man vill vara nyttig pga. kostteorin vi hade på idrotten idag, eller så skiter jag bara fullständigt i den och gör som jag vill :D Idag fick jag dessutom reda på att jag har matteprov nästa MÅNDAG. Det betyder att den här veckan inte alls är pluggfri. För bra för att få vara sant alltså. FAN.

hej.


Då var det söndag igen då ...


Goooooooooomorroooon ! Eller snarare God Dag! :D  Kom nyss hem, har varit och sprungit på elljusspåret, känner mig riktigt hurtig och det var ett typ giiiigantiskt under att jag inte stukade foten eller bröt benet för det var glashalt å springa där pga. all snö som fortfarande låg kvar -.-  Så lite extra cred till mig för det också! Fick tyvär springa utan ipod, kan inte hitta laddaren och dessutom , eftersom jag inte kunnat hitta den så har jag ju inte kunnat lägga över nån ny musik... Hade med mig min mobil och ett par uråldriga sonyericsson lurar men de får knappt plats i mina öron, haha.
  Idag vet jag inte vad som händer, förutom dansen lite senare då då. Försökt och få tag på Josefine ETT ANTAL gånger nu, Hoppas du läser detta!! Annars blir det en segdag idag, men det gör väll inte så mycket ändå :)

Chao♥

Lingon, pasta och jordens timme

Hej! Kom hem för ett tag sedan. Grym dag :D Mötte upp Lina i tc och vi går och hämtar ut biljetternapå sergel. Går sedan tillbaka till tc dels för att möta upp Unni och dels för att vi ville ha en varsin ros som några delade ut till tjejer som gick förbi. hah. Så vi fick våra rosor, går å köper godis, går ut ur godisaffären, och då hade rosen gått sönder :(  Rolig film vare i alla fall, och nnu vet jag vad den heter, Hur många lingon finns det i världen?. Så jävla söta var dom så man ville bara krama dom och bli deras vän, hihi. Åkte därefter till Vapiano♥ Uuuuuuuuuuuunderbar mat som alltid, men det tog en halvtimme innan man kunde börja äta, fast lätt värt det. Resten av dagen å kvällen tillbringades hemma hos unni, gick ut under earth hour, och hennes grannar är inte speciellt miljövänliga inte :[  Fyyyyy!

Orkar inte skriva mer så ni får bilder i stället ^^,


RSS 2.0