Sötast på tunnelbanan

Hejjssi. Sitter på tunbelbanan in mot staden. Cafe60 och promenad min finaste tjejerna är vad som var tängt för kvällen. Ska sova hos Unni ikväll också, känner nu hur fruktansvärt trött jag är så blir nog ingen jättehipp kväll om vi säger så. Har inte fått tillräckligt med sömn på flera dar nu.. FREAKING HÖGSKOLEPROVET idag, jag gjorde det, respeeekt. Sen hur bra det gick behöver vi inte tala om men man vet aldrig liksom :) har i alla fall inte satt några förväntningar så de e lugnt hure än går, första gången liksom! Nu e mitt mobilbatteri i krisläget (det suger). Puss!


Unni är bäst <3

Rubriken får tala för sig själv.


Monday


Heii. Såg nyss nya deperate housewives avsnittet. Grät som ett barn. Fyfan. Usch. Nu blev jag fett med deppmode bara för det..
Bra dag, Fredrik sov här, vi började dock 8 idag så det var bara att dra sig upp 6, tjoho. Hade däremot endast två lektioner idag, de andra blev inställda så fick gå hem från skolan runt halv ett, iställe för tre. NAJS. Nu måste jag plugga på riktigt, har matteläxa och prov i teknisk psykologi på torsdag. Idag är dessutom enda dagen som ja hinner. Så min eftermiddag och kväll blir alltså inget vidate. Men ska inte klaga, ska va gla' ändå! :)

PS. Förra inlägget var inte skrivet av mig utan av Fredrik. Så nu vet ni det.

Im frekking Fabulous

Tjenixen Bloggish!

Idag har jag skrivit ett fysik prov, jag bara älskar tomas underbara små skrivningar <3 Efteråt hade vi spanska, dominospel, gud så kul, Peter är även han en av mina personliga favoriter. Juste, jag tränade idag också, på gymmet alltså. Fredrik Lova Martin Christoffer och Simon deltog, vi hade såå roligt tillsammans (även då jag mest stod å pratade medans Fredrik körde på bra :D) Kvällen har tillbringats med Fredrik, men nu är vi trötta, dags att sova. Puss Puss <33Min klocka har stannat, så använde denna idag. Im frekking Fabulous!

Resursdagar in my heart

Ello. Måndag idag. MEN DET VAR RESURSDAG IDAG. SÅ NO SCHOOL. Har varit med Fredrik typ hela dan, varit duktiga och pluggat mycket fysik. Så kan sitta här med gott samvete, känns asbra :D Sen har vi osså ätit glass i vårsolen, goos :3 CALIPPO SHOTS HAR GJORT COMEBACK!!
Kollade desperate housewives för ett tag sedan, SÅ FRUKTANSVÄRT SORGLIGT, BÖRJADE GRÅTA, ånejånejånej, och det är bara några avsnitt kvar, NÅGONSIN. Vet inte hur jag kommer bli när jag sett det allra sista avsnittet, bryter ihop kanske, om det inte slutar riktigt bra. Bryter nog ihop vilket fall ändå..
Skajpar med Unni nu för tillfället, givande samtal må jag säga. Planerar inför vår pree-grekkväll i helgen med kos-gänget. Nothing more to say. Får se hur det blir med bloggningen i veckan, fysikb-prov på fredag, ända jag behöver säga. Efter det tror jag att skolan lugnar ner sig lite (om jag inte totalmissat något!?).
Hej så länge.

Snaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaart!!!

Sportlov slut

Chacha. Inte bloggat på ett tag. Detta är Lovas önskan. Och jag är en sån där snäll magisk fe med trollspö som uppfyller alla tösers högsta önskningar, och om Lova nu är en tös så blir detta jättebra.
Idag var första dagen i skolan efter sportlovet. Jag kom fram till att det inte gjorde mig så mycket att vara tillbaka där. Visst skadar inte sovmornar men jag får vara med alla fina människor hela dagen och det tackar man inte nej till.
Mitt lov var förövrigt jätteunderbart. Har gosiga minnen från varenda dag vilket är viktigt för mig. Jag måste liksom ta tillvara på all tid, annars får jag ångest och dåligt samvete för att jag misssköter mitt sportlov, och sen blir jag så djup och tycker att jag borde göra mer av mitt liv. så aa. Jag har alltså tillfredsställt mina krav på mig själv så att säga. Vilket känns skönt. Har bl.a. spenderat några dagar på landet med Fredrik, promenader, film, kakor, ton av mat, gos :3 Firade Julias 18-årsdag, skulle även varit med på Michelles men fick nån influensasväng med feber och skit i fredags så det gick inte:/ Har ätit lunch på Ikea med Lova, Sara å Astrid, haha lite annorlunda lunchställe för tre 17-åringar och en 18-åring att äta på men jaja. JAG FICK ÄNTLIGEN MINA RAYBANS. Har dem beredda i väskan hela tiden i hopp om att solstrålar ska träda fram. Vilket dom gör. Fast det finns rätt mycket skugga också... Har även pluggat. Ytterst lite men alltid något! :D Har ganska väldigt spontant varit på arbetsintervju till McDonalds, tror inte så mycket på det, men man kan alltid hoppas!

Så jag är supeeernööööjd.

Lovar att återkomma inom kort. hej.

RSS 2.0